Från Brf Familjehotellet Näsbypark är det cirka 500 meter till Stora Värtan med sandstrand, badklippor, promenadvägar utmed vattnet, strövområden med omgivande parker. Djursholms golfklubb samt båthamnen i Viggbyholm och i Näsbyviken ligger nära. 

Faciliteter
Vår bostadsrättsförening består av en fastighet med två hus ett punkthus på Eskadervägen 8 samt ett skivhus på Eskadervägen 10-16. Föreningen har sammanlagt 200 bostadslägenheter och 18 kommersiella lokaler. I föreningen finns ett Skyroom med fantastisk utsikt över skärgården och delar av Stockholm. Det finns även en -gästvåning med plats för fyra övernattande och en festvåning fullt utrustad med plats för 24 sittande gäster.
Till föreningen hör ett garage som ligger under Eskadervägen 8 och på föreningens utomhusparkering finns parkeringsplats att hyra. För den händige finns en snickarbod utrustad med verktyg och maskiner.


Kommunikationer
Brf Familjehotellet ligger intill Roslagsbanan som går till Östra Station med anslutning till tunnelbanestation Tekniska Högskolan och Kungliga Tekniska Högskolan samt Sophiahemmet. Bussar i närheten går till Täby Centrum samt Danderyds sjukhus.

 
Brett utbud
I Näsby Parks centrum finner du bland annat matvaruaffär med postservice, apotek, klädaffärer, dataservice, hårsalonger, fastighetsmäklare, blomsterhandlare, bokhandel, sko- och nyckelservice, en bank och ett gym. I centrum finns även husläkarmottagning, barnavårdscentral, tandläkare samt fysioterapeuter.