Varmt välkommen att hyra Brf. Familjehotellets Samlingslokal, E10:an.

Medlemmar/hyresgäster, lokalhyresgäster samt icke medlemmar är alla välkomna att hyra E10:an. Lokalen kan exempelvis hyras till stämmor, tillfälliga kontorsplatser, sammanträden och lugna familjetillställningar.

Samlingslokalen ligger på Eskadervägen 10 och har en egen ingång till höger om huvudentrén. Lokalen består av foajé med garderob i entréplanet, flexibelt sällskapsrum och serveringskök på plan 1 med kyl/frys, häll, ugn/mikro, diskmaskin och kaffebryggare. Serveringsköket är utrustat för 36 kuvert och i lokalen finns det för tillfället plats för 22 sittande gäster + 9 gäster vid barbord och barstolar.

Förhyrning sker från kl. 12.00 på hyresdagen till kl. 12.00 följande dag, då lokalen ska vara städad och i god ordning. Tillgång till lokalen kan, om möjligt, ske från kl. 17.00 dagen innan bokning utan extra kostnad för att möjliggöra logistik och dukning.

Eftersom samlingslokalen är omgiven av bostadslägenheter ska aktiviteterna vara avslutade senast kl. 24:00. Det är inte tillåtet med förstärkt musik eller att tända levande ljus eller röka i lokalen.

Hyra för föreningens medlemmar är 700 SEK per dygn och hyra för icke medlemmar är 1 500 SEK per dygn. Bokning, betalning och nyckelhantering sker under affärstid av Näsby Parks Bokhandel, 08-756 36 30.