Från Brf Familjehotellet Näsbypark är det cirka 500 meter till Stora Värtan med sandstrand, badklippor, promenadvägar utmed vattnet och strövområden med omgivande parker. Djursholms golfklubb samt båthamnarna i Viggbyholm och i Näsbyviken ligger nära. 

Faciliteter
Vår bostadsrättsförening består av en fastighet med två hus, ett punkthus på Eskadervägen 8 samt ett skivhus på Eskadervägen 10-16. Föreningen har sammanlagt 204 bostadslägenheter och 13 kommersiella lokaler. I föreningen finns ett Skyroom med fantastisk utsikt över skärgården och delar av Stockholm. Det finns även en gästvåning med plats för fyra övernattande och en samlingslokal fullt utrustad med plats för 22 sittande gäster + 9 gäster vid barbord och barstolar. För den händige finns en snickarbod utrustad med verktyg och maskiner.

Parkeringen utanför Eskadervägen 8-16 tillhör föreningen. Utöver den egna boendeparkeringen utomhus disponerar föreningen garageplatser under Eskadervägen 8.


Kommunikationer
Brf Familjehotellet ligger i Näsbyparks Centrum, alldeles intill Roslagsbanan som bland annat går till Stockholms universitet och slutstationen Östra Station, med anslutning till tunnelbanestationen Tekniska Högskolan och med gångavstånd till Kungliga Tekniska Högskolan samt Sophiahemmet. Bussarna vid Näsbypark Centrum går ut till motorvägen och till Täby Centrum.

Brett utbud
I Näsbyparks Centrum finner du bland annat matvaruaffär med postservice, apotek, bibliotek, bokhandel, gym, restauranger, caféer, klädaffärer, second-handaffär, dataservice, hårsalonger, manikyr&pedikyr, fastighetsmäklare, blomsterhandlare, skräddare och sko- och nyckelservice. Här finns även husläkarmottagning, naprapatklinik, medicinsk fotvård, barnavårdscentral, tandläkare och sjukgymnast.